Om os

Rayna Willis

Founder & owner

Rayna og Peter ejer og driver virksomheden Sahu sammen og har gjort det siden 2019, hvor de først startede ud I Tivoli i hjertet af København.
Rayna er drivkraften bag Sahu og hun startede essensen af hvad Sahu er i dag. I hendes yngre dage rejste hun Jorden rundt, flere gange, og begyndte, som en måde at holde sig beskæftiget på, at lave og sælge smykker.
Smykkernes form og betydning var et fokuspunkt fra start af. Symboler har kraft; ligeså fandt hun ud af hvor meget energi der ligger gemt I krystaller og sten. I kombination af de to, var ét af deres mål at fortælle deres kunder disse betydninger og hvad det kan gøre for ens forståelse af den meget brogede og farverige verden vi lever i.

Det hele startede I 2011 med min første rejse til det magiske Indien, Jeg havde begivet mig til Rajasthan, hvor jeg i en lille støvet gade mødte en ældre herre der gerne ville “læse” mine hænder.
Han fortalte mig at jeg ville komme tilbage til Indien mange gange og at jeg i fremtiden ville handle med Indien. På daværende tidspunkt tog jeg ingen notits af det og slog det hen som en besynderlig hændelse. Mens jeg var i Indien startede jeg på et smykke kursus hvor jeg lærte at smede sølv. Jeg havde allerede lavet smykker af forskellige materialer og ville gerne tilføje metaller til min produktion. Jeg har altid elsket at rejse, og igennem mine mange rejser tjente jeg til dagen og vejen ved at sælge mine smykker.

Jeg startede ud med små boder i gaderne i forskellige byer, og derfra til markedspladser og så festivaler.

Jeg tog oftere og oftere til Indien hvor jeg én af gangene mødte en dansk ven. Året efter tog jeg til Danmark hvor jeg mødte Peter.

Vi begyndte at lave kræmmermarkeder sammen og deraf blev Sahu skabt.
Et navn som kom til mig igennem en drøm. Senere fandt vi ud af at navnet betyder “forretning”.

Jeg sætter en ære i det arbejde jeg laver og står inde for de produkter jeg leverer. Jeg har et længerevarende partnerskab med en familie i Indien, som jeg ofte besøger.
Vi håndplukker vores udvalg og garanterer gode arbejdsforhold samt kvalitet.
Filosofien

Det største mål ved vores virksomhed, er at kunne levere unikke, etiskt fremstillede smykker af høj kvalitet, af materialer der møder den europæiske standard og ikke indeholder nogen former for skadelige materialer.

Indkøbskurv
Scroll to Top