FAQ

Hvad er smykkerne lavet af?

Vores gyldne smykker er lavet af messing, det er en af de sikreste smykkemetaller. Det er lavet af kobber og zink.

Vores sølvsmykker er sterlingsølv. 92,5 %

Alle vores smykker er nikkelfri.

 

Hvordan vedligeholder jeg mine smykker?

Messing kan vedligeholdes simpelt ved at pudse dem med en klud med en smule citronsaft. Alternativt findes der et pudsemiddel såsom “Brasso” som også holder dine smykker pæne og skinnende.

Sølv kan vedligeholdes ved at anvende en sølvpudseklud. 

 

Hvordan finder jeg en ring i min størrelse?

Inde på webshoppen er inkluderet en ring guide. 

 

Vil smykkerne gøre min hud grøn eller sort?

Det er meget sjældent at vi oplever at vores smykker misfarver huden på vores kunder, men messing indeholder kobber og kan oxidere sammen med syre og fugt fra din hud og derved skabes kobber klorid som er den grønne farve man kan se på huden. Hvis du går med et smykke I længere tid så vil kroppen vænne sig til de tog den grønne farve ophører. Igen, det er yderst sjældent at det sker, men hvis det gør og du ikke vil vente på at din krop vænner sig til det så kan du dække indersiden af smykket I klar neglelak der så danner et “skjold” mellem smykket og din hud. Smykket selv misfarves aldrig.

 

Fragt & levering

Hvor lang leveringstid har i?

Alle ordre afsendes indenfor 2-4 hverdage. Under udsalg og kampagner kan der forekomme længere leveringstid.

 

Hvor meget koster fragten?

Du opnår gratis fragt ved køb over 500 kr. ellers afhænger prisen for forsendelse af det valgte fragtfirma.

 

Jeg har ikke modtaget min ordre, hvad gør jeg?

Skulle du ikke have modtaget din ordre eller oplever du fejl i din levering, beder vi dig straks kontakte vores kundeservice med dit ordrenummer på: sahu@sahu.dk

 

Fortrydelse & returnering

Hos Sahu vil vi gerne gøre det så simpelt som muligt for dig. Du har 14 dages returret fra den dag du modtager varen. Ved online køb sendes varen retur og du får pengene tilbage på det kort, købet er foretaget på. Dit køb skal naturligvis være i ubrugt stand. Du betaler selv fragt ved returnering. Bemærk at returneringer kan have op til 14 dages behandlingstid.

Er du i tvivl om forsendelse mm. kan du til hver tid kontakte sahu@sahu.dk

 

Ombytning

Ønsker du at ombytte varer købt online, skal du først sende dine varer retur til os, og derefter lave en ny bestilling på de ønskede varer. Returfragten betales af køber.

 

Forbehold for pris-, trykfejl og udsolgte varer

Vi tager forbehold for prisfejl, trykfejl, samt udsolgte varer. Er en vare du har bestilt uheldigvis udsolgt, vil vi kontakte dig, og din betaling vil blive annulleret.

 

Reklamationsret

Når du handler hos Sahu har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. 

Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller få afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget. Reklamationsretten dækker ikke ved almindeligt slid, fejlagtigt brug eller anden skadeforvoldt brug. 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Skal varen reklameres online, gøres dette ved at sende en mail til sahu@sahu.dk med et tydeligt billede af varen, samt dit ordrenummer. Herefter vurderes det om reklamation er berettiget. Skulle reklamationen være berettiget vil du modtage en returlabel til forsendelse af varen.

 

Force majeure

Sahu ApS kan ikke gøres ansvarlig for manglende opfyldelse af en indgået aftale, hvis den manglende opfyldelse skyldes udefrakommende omstændigheder, herunder myndigheders foranstaltninger eller forsømmelse, ny eller ændret lovgivning, arbejdskonflikt, blokade, krig, brand, oversvømmelse, sabotage eller ulykker og lign., og denne eller disse omstændigheder forhindrer, vanskeliggør eller forsinker opfyldelsen.

Indkøbskurv
Scroll to Top